Aquaforte Prime Dealer

20/04/2019

Het Aquaforte Prime programma is voor een aantal geselecteerd dealers beschikbaar. Met trots kunnen wij dan ook melden dat Koicentrum Steenwijk de eerste koi dealer in de noordelijke regio zijn die het leveringsprogramma van Aquaforte prime aan onze klanten kunnen aanbieden. 

 

Welk voordeel heeft Aquaforte Prime nu precies?! 

 

Ultrabead en Ultrasieve: 

Het Aquaforte Prime leveringsprogramma omvat een groot aantal professionele filtratie systemen waaronder de Aquaforte UltraBead biologisch filtratie, beschikbaar zijn de UltraBead 60, UltraBead 100 en de Ultrabead 140. Allen een bewezen biologische filtratie welke zich nu al ruim 15 jaren heeft bewezen. 

Daarnaast zijn de de Aquaforte Ultrasieve's opgenomen in de het leveringsprogramma. Hieronder vallen de Ultrasieve III(3) met zeefbochten van 200 tot 300 Micron. Beschikbaar zijn de Ultrasieve III 200 met 2 ingangen, Ultrasieve III 300(standaard), Ultrasieve III met drie ingangen, en de Ultrasieve Low, Ultrasieve Low L en de Ultrasieve Low XL.  

Tevens is de Aquaforte ATF-XL trommelfilter opgenomen in het Aquaforte Prime dealerschap. 

 

Blue Eco:

De Blue Eco Pompen zijn sinds 2010 niet meer weg te denken uit de huidige vijverwereld. Zij hebben met hun duurzaamheid en laag stroomverbruik een vaste plaats veroverd in menige vijver. 

Als Aquaforte Prime dealer kunnen wij de Blue Eco vijverpompen van 500 Watt leveren tot 2200 Watt leveren. Hieronder vallen ook den Blue Eco 4Flow vijverpompen. Welke de zwaarste de Blue Eco 2200 watt 4Flow met een maximale capaciteit van 88M3/u en een opvoerhoogte van 18 meter heeft. 

 

Aquaforte Prime UV-C units:

De desinfectie van vijverwater biedt de oplossing tegen groen vijverwater. De vijverpomp pompt het vijverwater door de UV-C uni, waar het in aanraking met UV-C Straling. De straling tast de DNA structuur aan van eencellige micro-organisme in de vijver zoals bacterien, virussen en algen. Zij kunnen zich hierdoor niet vermenigvuldigen waardoor ze uit de vijver verdwijnen. Het resultaat is een heldere en gezonde vijver zonder toevoegingen van chemicalien.

In het Aquaforte Prime programma zijn onder andere de Buster UV-C 130 Watt en de Buster UV-C 390 Watt opgenomen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.