Genki4Koi dealer

08/02/2019

In navolging van vijvercentrum Steenwijk zijn hij als Koicentrum Steenwijk trost om mee te mogen delen dat wij doorgaan met de verkoop van Genki4koi.

Genki4Koi Natural Koi Food

Genki4Koi Natural Food® is de eerste Premium Koi voeder te worden bekroond met de Duitse Bio Quality Seal.

Met de volgende ingrediënten lijst van 100% grondstoffen uit de biologische landbouw en de duurzame vangst van fijne vis, wordt Genki4Koi Natural Food® ontwikkeld voor de versterking van het immuunsysteem van uw Koi.

Knoflook & Biologische Zoete Aardappel: Koi zijn gek op knoflook en de antibacteriële en pro-biotische effecten daarvan zijn al tientallen jaren bekend. Knoflook en licht zoete aardappelen versterken de pro-biotische culturen in de darmen van de Koi. De zoete aardappel wordt ook gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. De plant bevat ook zetmeel, vetten, eiwitten, aminozuren en vitaminen, evenals 31 andere sporenelementen.

Organische Spirulina: Deze algen levert hoogwaardige eiwitten en de onverzadigde vetzuren en mineralen. Het versterkt ook het immuunsysteem van de Koi en levert essentiële, belangrijke vitaminen.

Organisch Paprika: versterkt de natuurlijke beni kleur (het wit van de koi blijft glimmend!)

Montmorilloniet: beter bekend als aluminiumoxide, is een bekend product in Japan. Genki4Koi Natural Food® bevat bentoniet-montmorilloniet als bindmiddel. Montmorilloniet is een bron van belangrijke mineralen en sporenelementen die verbeteren de spijsvertering, verhoogt de huid glans van de Koi en verbetert de helderheid van het water.

Biologische Kruiden en Groenten: Om de gezondheid en spijsvertering van de Koi nog verder te bevorderen, worden verschillende organische kruiden en wortelen, tarwe, mais en rijst toegevoegd, terwijl de biologische soja schilfers is de belangrijkste leverancier van plantaardige eiwitten in het voeder

Milieu: Een bijkomstige doel van Genki4Koi Natural Food® is om het milieu te beschermen. Lokale grondstoffen uit de fijnste biologische producenten worden gebruikt voor het vervoer over lange routes te vermijden en zorgen zo voor de constante frisheid van het voeder.

Genki4Koi - Alleen het beste is goed genoeg!

Alleen hier stopt het nog niet voor Koicentrum Steenwijk! Naast dat wij een verkooppunt voor Genki4koi hebben zijn wij ook importeur en groothandelaar voor Genki4Koi Bent u nou ook Koidealer, of heeft uw een vijvercentrum?! Wij gaan graag het avontuur met u aan om ook uw klanten te laten genieten van de voordelen die Genki4Koi biedt. Geinteresseerd geraakt? Neem dan contact met ons op! 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.