Koi seizoen 2021 | Kikusui van Yagenji

30/01/2021

Het vijverseizoen van 2021 staat voor de deur, dit jaar met nog mooiere en beter koi. Deze keer een stukje over onze Kikusui van Yagenji. Kikiusui, dit betekent letterlijk 'waterchrysant'. Het is een Doitsu platinum-kleurige Kohaku en zeer geliefd bij hobbyisten. Langs het lichaam loopt aan weerskanten van de tekening een golvende streep die een diepe goudkleurige of oranje tint heeft. Ook de kop moet platinum-kleurig zijn. Dit jaar hebben wij er maar liefst 5 weten te bemachtigen. 

Het afgelopen jaar hebben wij veel vraag naar Koi van nog hogere kwaliteit gekregen, iets wat ons natuurlijk als muziek in de oren klinkt! Met onderandere de Kikusui's van Yagenji hebben wij het niveau weer een stukje hoger weten te leggen.

Wij zijn dan ook zeer onder de indruk van de Koi welke momenteel worden afgevangen uit de mudpond! Zelfs zo erg dat wij hebben besloten de eerste Koi eind oktober al naar onze winkel te laten komen.

Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit Kikusui en , dan zou u beslist eens de koi van deze kweker moeten zien.

Deze prachtige koi is op 31 oktober bij ons binnen gekomen vanuit Japan. Individuele foto's zijn reeds gemaakt en te zien in ons Koi aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.