Colombo

COLOMBO WATER BEHANDELING

COLOMBO EN VIJVER VERZORGING

Colombo is reeds 30 jaar de professional in vis verzorgingsproducten en waterbehandeling. Al deze producten zijn ontwikkeld door een dierenarts en vissenspecialisten.

De specialisten van Colombo werken dagelijks aan het optimaliseren van onze producten. Continue onderzoek en 30 jaar ervaring staan garant voor de beste verzorging en watercondities van uw dierbare vissen!

De producten van Colombo brengen balans in de vijver en zorgen voor sterke gezonde vijvervissen.

COLOMBO BALANTEX

Balantex herstelt en onderhoudt de juiste mineralenbalans in uw vijverwater, bekijk onze Colombo Balantex producten hier

COLOMBO BI CLEAR

BiClear combineert twee natuurlijke bestanddelen welke samen zorgen voor glashelder en gezond vijverwater. Component 1 werkt als zwevend filtermateriaal en absorbeert direct organische verontreiniging en giftige stoffen. Component 2 voegt natuurlijke mineralen toe die essentieel zijn voor vissen en planten. Deze twee componenten versterken elkaars werking, waardoor BiClear zeer effectief is, b.v. bij een grijze waas in het water. Bekijk onze Colombo Balantex producten hier. 

COLOMBO BIOX

Als BiOx in contact komt met het water, komt direct actieve zuurstof vrij. Door de hogere zuurstofgehaltes halen uw vissen de door hen benodigde zuurstof gemakkelijker uit het water. Door de sterke natuurlijke oxidatiekracht van BiOx wordt organische verontreiniging en slib afgebroken, en worden draadalgen bestreden. Bekijk onze Colombo Biox producten hier. 

COLOMBO GH+

Een juiste totale hardheid (GH) is een voorwaarde voor helder water. GH is een maat voor de totale hoeveelheid opgeloste mineralen in uw vijver, welke hoofdzakelijk bestaan uit calcium. Uw planten en vissen hebben deze mineralen nodig. Kijk voor onze Colombo GH+ producten hier.

COLOMBO KH+

Een juiste carbonaathardheid (KH) is een voorwaarde voor helder vijverwater, gezonde planten en vissen en een stabiele zuurgraad (pH). KH is een maat voor de totale hoeveelheid opgeloste carbonaten in uw vijver. Bij een te lage KH kan de pH-waarde snelle schommelingen vertonen, wat zeerschadelijk is voor het vijverleven. Bekijk onze Colombo KH+ producten hier.

COLOMBO PH- 

pH Min verlaagt de zuurgraad op een veilige manier. De ideale pH waarde ligt tussen de 7 en 8. Bekijk onze Colombo PH- producten hier. 

COLOMBO PHOSPHATE X

Fosfaat is met nitraat de belangrijkste voedingsbron voor algen. Door het fosfaatgehalte te verlagen voorkomt u dat algen een probleem worden.

COLOMBO FISH PROTECT - FISH SAFE

Bindt giftige stoffen, organische verontreiniging en vertroebeling uit leidingwater en uit bestaand vijverwater. Daarnaast stimuleert en beschermt Safe via colloïden en vitamines de slijmhuid van uw vissen, waardoor de kans op ziektes vermindert. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.