Genki4Koi

Genki4Koi Natural Food®

Genki4Koi natuurvoeding. Genki betekend in het Japans, energie, macht, vitaliteit en gezondheid. Ons doel was het ontwikkelen van een koi voeding die voor Genki en de diepere betekenis ervan staat. Onze hoogste prioriteiten zijn eerlijk en duurzame verwerking van landbouwmethoden. Bekroond met het Duitse Bio kwaliteit Seal en het zegel DE-OKO-007 controle kwaliteit, schept deze voeding een basis van vertrouwen dat veel verder dan het relevante kwaliteitsniveau gaat.

Genki4Koi en Genki4Fish is ontwikkelt met het oog op duurzaamheid, kwalitatief hoogstaand Koivoer. Het gezond laten ontwikkelen van uw Koi staat bij ons dan ook hoog in de eisen van het Koivoer welke wij in onze winkel en webshop verkopen, Genki4Koi is hier een van. Wij als Koicentrum Steenwijk staan hier volledig achter, hierdoor hoefden wij dan ook niet te twijfelen op het moment dat wij gevraagd werden om importeur en distributeur in Nederland en Belgie te worden van Genki4Koi. 

Onze klanten zijn al jaren overtuigd van de positieve eigenschappen die Genki4koi biedt voor uw Koi en voor het milieu. Bent u nou ook geinteresseerd naar de positieve eigenschappen die Genki4koi aan uw Koi biedt?! Kijk dan hier!

Bent u Koidealer en heeft u ook interesse in het aanbieden van Genki4Koi aan uw klanten?! Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.