Over ons

Koicentrum Steenwijk is opgericht met het oog op het aanleggen van professionele vijvers en het leveren van hoge kwaliteit Koi en kwalitatief goede vijverproducten, met gezamelijke meer dan 20 jaar ervaring in het houden van Koi en het aanleggen van diverse vijvers voor klanten is besloten dat het tijd werd om er een fysieke en online winkel te starten.

In de afgelopen jaren hebben wij naast het houden van Koi ons gericht op het aanleggen van vijvers, van kleine siervijvers, vijvers compleet ingericht voor koi tot grote zwemvijvers.

Bij ons staat de klant en zijn of haar wensen centraal. Onze vijvers worden aangelegd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, wij gebruiken daarbij dan ook alleen de beste producten die momenteel beschikbaar zijn. 

Kortom, voor het realiseren van uw vijverproject of onderhoud aan uw vijver bent u bij ons aan het goede adres, benieuwd wat wij doen?! Kijk dan eens bij onze afgeronde projecten.

Onze Koi

Onze winkel heeft diverse vijvers van klein tot groot, allen voorzien van professionele filtersystemen die zorgen voor de beste watercondities voor onze Koi. Wij bezuinigen niet op bacteriën, voer en waterbehandelingsproducten, wij gebruiken alleen het beste! 

Bij de aankoop van onze nieuwe Koi wordt deze minimaal 14 dagen in quarantiane gezet voordat deze mee kunnen naar uw vijver.  In onze winkel hebben wij 9 verkoop bakken/vijvers voor de aanschaf van misschien wel uw droom Koi en daarnaast 4 quarantaine bakken voor de opvang van onze nieuwe Japanse koi. Onze Japanse Koi verblijft vanaf aankomst altijd minimaal 14 dagen in quarantaine. Wij hebben ruim 500 Japanse Koi in de leeftijd van Tosai(1), Nisai(2) en Sansai(3) op voorraad.

Wekelijks maken we preventief een afstrijkje van onze koi om ze te controleren op parasieten. Onze Koi worden dan ook niet meegegeven indien er parasieten aanwezig zijn of dat onze Koi behandeld wordt.

Onze winkel

In onze winkel vind uw de alle producten die uw nodig heeft voor uw vijver, of u nou op zoek bent naar een nieuwe vijverpomp, filter, luchtpomp of UVC lamp bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij verkopen producten van Saki Hikari, Superfish, Aquaforte, Air Aqua, Fish Pharma, Colombo, Genki4koi, ProBites, Hikari etc etc 

Locatie

Koicentrum Steenwijk bevindt zich in de kop van Overijssel, hierdoor is de bereikbaarheid goed vanuit Overijssel, Drenthe en Friesland. Koicentrum is goed te bereiken vanaf de A32 en ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Meppel en Wolvega, 25 minuten van Zwolle, Heerenveen en Emmeloord. 

Koivoer online

Koivoeronline.nl is een dochter onderneming van Koicentrum Steenwijk. Via Koivoeronline.nl bieden wij de beste Koivoer aan die momenteel beschikbaar is, en dat tegen scherpe prijzen. 

Graag tot ziens bij Koicentrum Steenwijk!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.