Superdrum 30/120

Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers
8.7
KiyOh
88 beoordelingen
Beoordeel ons

SuperDrum 30/120

De Superdrum 30/120 heeft een capaciteit om 30m3 per uur te verpompen. Standaard worden deze trommelfilters geleverd met 2x 110mm inlaten en 2 x 110 uitlaten, 120 Micron zeef en een industriele motor.

Werking trommelfilter

Een trommelfilter is misschien wel de meest moderne en onderhoudsvriendelijke manier om uw vijver te filteren. Door het "vuile" vijverwater over een gespannen RVS doek te laten lopen wordt het vuil, groter dan 70 micron opgevangen. Hierdoor heeft het grove vuil geen kans om uw filter te verstoppen met (organisch) vuil. Hierdoor wordt het biologische gedeelte van uw vijver niet onnodig belast wat de algehele waterkwaliteit bevorderd. 

Biologische filtratie

Deze SuperDrum is uitermate geschikt om samen met onze SuperBead, Ultrabead of zelfs een meerkamerfilter te gebruiken. Door gebruik te maken van een trommelfiler als voorfilter verminderd de belasting op het biologishe filter. Deze zal daardoor beter zijn werk kunnen doen. Door minder vervuiling in het biologische filter zal het onderhoud van het filter ook drastisch afnemen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.