Superdrum Combi Bio 200

Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers
8.7
KiyOh
88 beoordelingen
Beoordeel ons

Superdrum Combi Bio 200

SuperDrums zijn trommelfilters zonder biologisch gedeelte en beschikbaar in een capaciteit tot 50m3 per uur. De Combi Bio modellen zijn beschikbaar met een capaciteit tot 100m3/uur inclusief een volume tot 420 liter voor biologisch filtermateriaal.

Werkingswijze: Het water stroomt in de trommelzeef en het vuil groter dan 70 resp. 120 micron (0.07/0.12 mm) wordt hier verwijderd. Een waterniveau-sensor meet of er nog genoeg water door de trommel stroomt. Indien de trommelzeef te veel dichtslibt, wordt automatisch een spoeling gestart. Het afgevangen vuil wordt volledig automatisch van de zeef verwijderd door de hogedrukpomp en via de nozzles en een spoelgoot naar het riool getransporteerd. Bij de Combi-modellen stroomt het water vervolgens door het biologische gedeelte waar al een luchtsteen voorgemonteerd is, alles in dezelfde compacte behuizing.

SuperDrums hebben een zeer laag energieverbruik, geringe afmetingen, een hoogwaardige materiaalkeuze en een volautomatische werking. Ze zijn volledig in te graven en ook pompgevoed inzetbaar. UV-lampen zijn eenvoudig in de behuizing te monteren.

Alle SuperDrums worden geleverd inclusief deksel, spoelpomp en besturingselectronica en exclusief UV en biofiltermateriaal. De SuperDrums zonder de biologische kamer zijn leverbaar met zowel een 70 micron als een 120 micron zeef. Met een grover zeefelement spoelt het filter minder frequent en is de capaciteit groter (meer m3/uur doorstroming).

Specificaties:

Afmetingen: 2380x840x980

Max Koivijver: 200m3

Max zwemvijver: 400

Max flow: 100m3 

Inlaat: 8x110MM

Uitlaat: 4x110MM 

Biokamer: 420liter 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.