Aquaforte Ultrasieve Low (2 ingangen)

Sorry, deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later nog een keer.
  • Gratis bezorgd vanaf 50 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers
8.7
KiyOh
88 beoordelingen
Beoordeel ons

Ultrasieve Low(2 Ingangen)

De Ultrasieve zeefbochtfilters van Aquaforte zijn perfect geschikt als voorfilter in veeleisende filterinstallaties. Met een ultrasieve Low haalt u namelijk een toonaangevend en betrouwbaar voorfilter in huis voor gebruik in professionele koi- en zwemvijvers. De Ultrasieve 3 met zeefelement van 200 micron is geschikt voor pompcapaciteiten tot maximaal 30m3/uur. Over het algemeen wordt deze Ultrasieve zeefbochtfilter als eerste in een zwaartekrachtgevoede filterlijn geplaatst gevolgd door een beadfilter of andere pompgevoed filtersysteem. De Ultrasieve 3 is voorzien van twee 110mm ingangen, één grote vuiluitlaat met schuifkraan (90/110mm) en één pompuitgang (90/63mm).

Werking Flowregeling Ultrasieve 3 Low

Het vijverwater stroomt over de top van de verschuifbare wand. Deze verschuifbare wand is verbonden met een drijver zodat de hoogte van deze wand automatisch wordt geregeld. Deze niveauregeling zorgt er dus voor dat de hoeveelheid water die verpompt wordt ook weer exact binnenkomt in de Ultrasieve zeefbochtfilter.

Installatie ultrasieve zeefbochtfilter

De Ultrasieve 3 Low dient ten alle tijden gebruikt te worden in een zwaartekrachtgevoede opstelling. Met andere woorden dient de bovenkant ongeveer 1 centimeter boven de waterspiegel geplaatst te worden. Hierdoor voorkomt u het eventuele overlopen van het zeefbochtfilter. Deze voorfilter wordt voorzien van water door middel van een of meerdere bodemdrains en/of skimmers. In de onderstaande afbeelding staat een zwaartekrachtgevoed beadfilterysteem afgebeeld. In dit voorbeeld voorziet één bodemdrain en één skimmer de ultrasieve van het te filteren water. De beadfilter is in dit voorbeeld geplaatst in een filterput maar kan ook boven waterniveau geplaatst worden.

Specificaties

Merk
Aquaforte
Model
Ultrasieve 3 Low
Uitvoering
200 Micron
Aantal ingangen
2 Ingangen
Afmetingen LxHxB
64x37x75cm
Maximale opgegeven flow
25M3 P/U
EAN
8717605094700

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.