Hikari Silk Worm Select M 500 gram

€ 14,95

Op voorraad

Op werkdagen voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis

  • Gratis bezorgd vanaf 25 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers
9.6
KiyOh
22 beoordelingen
Beoordeel ons

Hikari Silkworm Select biedt uw koi de enorm positieve eigenschappen van zijderupsen, zonder de negatieve effecten die gewoonlijk zijn bij andere zijderupsen producten.

Door onze geavanceerde productietechniek en unieke formules kunnen wij de gehele zijderupspoppen gebruiken met behoud van alle natuurlijke voedingswaardes waarbij de negatieve effecten door oxidatieproblemen worden voorkomen.

Het hoge zijderupsgehalte biedt een aanvullend voedsel, rijk aan natuurlijke lipiden en proteinen en bieden uw Koi de bouwstenen die nodig zijn voor superieure "traditonele" groei en "echte" Koi lichaamsbouw. Uw koi zal smullen van deze unieke voederbehandeling ontwikkeld in de eeuwenoude tradities van Japanse Koi kwekerijen! Hikari Silkworm Select is ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in onze fabrieken zodat u verzekerd bent van de allerbeste Hikari kwaliteit die u mag verwachten!

Voeren: door de hoge voedingswaarde dient u de hoeveelheid en manier van het voeren aan te passen aan de watertemperatuur. Boven de 20 graden, mix de Hikari Silkworm met een ander dagelijks voer van Hikari in de verhouding 20% tot 40% en 80% tot 60% gewoon voer. Voer 2 tot 4 maal daags zoveel als de Koi binnen 5 minuten opeten. Onder de 20 graden; Mix maximaal 10% Hikari Silkworm met een ander dagelijks voer. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.