Aquaforte vijverstofzuiger XL

€ 799,95

Levertijd 1-4 werkdagen

  • Gratis bezorgd vanaf 25 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers

Betaal in 36 termijnen van € 25,65.

SprayPay
Geld lenen kost geld
9.3
KiyOh
77 beoordelingen
Beoordeel ons

Professionele zwembad/vijverstofzuiger voor onderhoud zonder oponthoud!

Dankzij een interne vuilwaterdompelpomp wordt continue het aangezogen water ook afgevoerd. Het aangezogen water wordt eerst door een afsluitbare voorfilterzak gevoerd zodat bladeren, algen, takjes, steentjes, substraat, etc. worden afgevangen. Deze zeer eenvoudig afneembare zak is met een grofgetande rits gemakkelijk te openen om te reinigen.

Het water wat door de filterzak gaat wordt door de 900 watt sterke vuilwaterdompelpomp afgevoerd naar het riool of naar een fijner filter gepompt (bijvoorbeeld een zeeffilter, trommelfilter of vliesfilter) wanneer waterverlies niet wenselijk is. De afvoerslang is voorzien van een professionele (glasvezel versterkte) Storz koppeling. Afvoercapaciteit is 7m³/u. Dankzij de 1400 watt sterke zuigturbine kan tot 2,5 meter diepte worden aangezogen. De stabiele handgreep en de grote wielen zorgen ervoor dat de Vacuum Cleaner XL eenvoudig te transporteren is rondom de vijver.

Totale gewicht is 19 kg. De Vacuum Cleaner XL is bovendien de enige vuilzuiger in zijn klasse die het Duitse GS (Geprüfte Sicherheit) keurmerk heeft. De Vacuum Cleaner XL wordt inclusief telescoopsteel (sk742) en een universele transparante aanzuigbuis geleverd. De aanzuigslang en afvoerslang zijn optioneel in 5 of 10 meter verkrijgbaar. Er zijn ook nog optionele aanzuig accessoires verkrijgbaar zoals ronde of ovale gravel/substraat reinigers en driehoekige bodemzuigers.

Misschien ook interessant

Aquaforte vijverstofzuiger

De Aquaforte vijverstofzuiger heeft een 35 liter reservoir en wieltjes om de vijverstofzuiger eenvoudig en snel te verpl...

€ 139,00€ 99,00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.