Air Aqua Mineral Control 5KG

€ 54,95

Op voorraad

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis. Ook op zaterdag geleverd.

  • Gratis bezorgd vanaf 25 euro
  • Snelle levering
  • Al ruim 20 jaar ervaring met Koi en vijvers
9.3
KiyOh
74 beoordelingen
Beoordeel ons

Air Aqua Mineral Control 5KG

Mineral+ Control is een combinatie van noodzakelijke mineralen die samen zorgen voor een goede mineralenbalans in de vijver. Voor de groei van de waterplanten en de ontwikkeling van de micro- organismen is de kwaliteit van de mineralenbalans van groot belang. Het biologische leven alsmede haar bewoners verbuiken deze mineralen. In zacht water stagneren de biologische processen. Voor een stabiel en gezond vijvermilieu is het noodzakelijk deze verbruikte mineralen toe te voegen.

Werking van Mineral+ Control
Mineral+ heeft een breed scala aan mineralen en daardoor verhoogt het ook de totale hardheid (GH) en de carbonaathardheid (KH). Het is belangrijk deze waarden op peil te houden (GH tussen 8° en 12°; KH tussen 6° en 11°) om verzuring van het milieu te voorkomen. Mineral+ Control is een volledig natuurlijk product zonder toevoegingen. Het is volkomen biologisch en zelfs bij 3-voudige overdosering onschadelijk voor alle vijverbewoners. Het is ook geschikt voor zwemvijvers en onschadelijk voor mensen en dieren.
Dosering: 100 gram/m3 voorhoogt de GH met 3° tot 5° en de KH met 2° tot 3°.

Specificaties

Merk
Air Aqua
Serie
Mineral+ Control
Inhoud
5KG
EAN
8717591050834

Misschien ook interessant

Air Aqua Mineral Control 1KG

Mineral+ Control is een combinatie van noodzakelijke mineralen die samen zorgen voor een goede mineralenbalans in de vij...

€ 15,95

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.